Online sportartiklar - sportbrasar, jackor och skor
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

* Internationella sjöfartstjänster beror på landets posttjänsten. Beräknad leveranstid bör nämnas som enda guide. Vi kan inte garantera leveransdatum, eller för att producera någon indikation på när leveransdatum. Observera: Vi erbjuder inte den internationella sjöfarten en spårningstjänst.

Om du vill skicka till en annan adress, fyll i adressen för varje order separat. En separat leveransavgift kommer varje adress.

I vissa länder kan du behöva underteckna en internationell leverans. Kontrollera med din lokala posttjänster, om du är osäker. Tullar, punktskatter och andra lokala skatter

I vissa länder, framför allt utanför EU, kan mottagaren av paketet vara skatter, avgifter eller andra avgifter med ansvar för ditt lands lokala lagar eller lagstiftning. Mottagaren av kommandot är ansvarig för import och därmed, kommer att behöva betala några ytterligare kostnader, inklusive nödvändiga importtullar, tullavgifter, skatter, avgifter och andra avgifter, alla tullformaliteter. Vinnare av sin mänskliga last, inte som befaller kommer att betala för dessa kostnader separat begäran.

Om du beställer varor över till någon annan, se till att de känner till sannolikheten för dessa extra betalningar, kommer de att vara ansvarig för att betala. Eftersom vi inte har kontroll över dessa kostnader, kan vi inte förutsäga vad de kan vara, så vi kan inte ge någon hjälp till dessa processer.

www.yumanazarene.org har dessa extra avgifter eller importbestämmelser har ingen kontroll över, rekommenderar vi att du kontaktar de lokala myndigheterna eller postservice i destinationslandet för ytterligare råd.

Priser, skatter och avgifter
Sajten kommer att debiteras, och ta betalt i AUD. Alla priser som visas på webbplatsen inkluderar lokala (VAT) moms är 20%, om du är i de nuvarande EU-länderna, kommer detta att vara det pris du betalar. Orderingången för destinationer utanför EU debiteras inte moms kommer att ha ett sådant avdrag kassan. Kopiera fakturor från ditt onlinekonto Kontrollpanelen. Logga in på dina kontouppgifter.

Back
www.yumanazarene.org Copyright @2020All Rights Reserved.